Ekoškolka Rozárka Praha 7 - hledáme učitele od července/srpna 2024 (Poptávka)

<  Zpět na výpis

17. 4. 2024

Ahoj! Jsem Terka, ředitelka v Ekoškolce Rozárce. Rozárka je menší školka s přátelskou atmosférou. Naší filozofií je trávit čas s dětmi venku za každého počasí, pečovat o životní prostředí, tvořit, zpívat, objevovat svět kolem nás, komunikovat spolu s respektem a otevřeně, překonávat výzvy, navzájem se inspirovat a svobodně si hrát.

Koho k nám hledáme?
Učitele/učitelku, který se cítí spíše jako průvodce a má chuť pracovat na plný úvazek s nástupem od července/září 2024 dle dohody.
– máš kladný vztah k přírodě
-trávíš rád/a čas venku za každého počasí
-je ti blízká respektující komunikace a partnerský přístup k dětem i dospělým
-máš zkušenosti s kolektivem předškolních dětí
-máš pedagogické vzdělání/kurz chůvy
-rád/a plánuješ, stanovuješ si cíle a realizuješ své nápady
-máš chuť se učit a ovládáš umění sebereflexe

Školku budeš tvořit společně se mnou a s Hankou, ředitelkou Ekocentra Podhoubí, my ti budeme při tvé práci oporou. S Martinou, naší provozní, která se stará o to, aby bylo ve školce všem příjemně. A s učiteli, asistenty, dalšími lidmi z týmu, dětmi a rodiči. Chceš o nás vědět více? Tak tady: https://ekoskolka-rozarka.cz/

V Rozárce mají děti čas vyrůst. V Rozárce rosteme všichni. Máš chuť růst s námi? Cítíš, že tohle je místo, kde chceš být? Pošli mi životopis a pár slov o tobě. Můžeš přiložit i návrh svojí týdenní přípravy programu. A já se ti brzy ozvu!
Kontakt: Tereza Stará, e-mail reditelka.skolka@podhoubi.cz, tel. +420 777 123 690

Autor inzerátu: Ekoškolka Rozárka

Přihlášení

Zapomněl jsem heslo Registrovat se