Vaříme venku

14.5.2021 9:00 - 14.5.2021 16:00

Podmínky pro vaření v přírodě vypadají na první pohled nesplnitelně, při dodržení správné hygienické praxe je však možné. Na semináři shrneme zásady, kterými se musíme podle české i evropské legislativy řídit a uvaříme si podle nich společný oběd.

Seminář zahrnuje: 

  • hygienické minimum, bez kterého vaření ani stravování není možné;
  • postup přípravy prostředí pro vaření s dětmi;
  • podmínky nákupu surovin a vody v zázemí;
  • podmínky samotného vaření;
  • pravidla mytí nádobí;
  • pravidla nakládání se zbytky;
  • samotné vaření na ohni.

Důraz bude kladen na praktické detaily. Absolvent semináře bude schopen sestavit vlastní HACCP pro vaření s dětmi.  

Seminář povede Bc. Magda Kvítková, členka týmu ALMŠ, která se věnuje legislativě související s lesními MŠ a kluby. V přednáškách a konzultacích se zaměřuje na otázky provozu lesních školek z hlediska dokumentace a tématům hygieny provozu lesních MŠ a klubů. Je matkou dvou dcer, absolventek lesních školek.

Kdy:  pátek 14. 5. 2021, 9:00-16:00

Kde: Praha

Cena: 1 390 Kč pro členy ALMŠ a příjemce Informačního servisu / 1 750 Kč pro ostatní (+ výše příspěvků na potraviny - oběd bude upřesněna)

Přihlášky: zde

Kontakt: Martina Dvořáková

Kalendář akcí

Přihlášení

Zapomněl jsem heslo Registrovat se